Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

Katılım
26 Nis 2007
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

Nergis' Alıntı:
evet mülakattan geldim fakat muvaffak oldum mu bilemiyorum. 'teressül' kimin eseri onu bilemedim arkadaşlar :(
Bu mülakatlar alan bölüm tanımıyor herhalde, hepsinin genel özelliği eser sorulması.. Ahh ahh Habermas yüzünden neler çekmiştim :) Bir konuda takıldığın anda onunla ilgili diğer soruların da peşpeşe sıralanması ise ikinci karakteristik özellik sanırım :) Ne diyelim Rabbim her daim muvaffak etsin..
 

NuN

مَنْ طَلَبَ العِلْمَ كَانَ كَفَّارَةً لِ&#160
Katılım
6 Nis 2009
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

gözüm, elim Osmanlıca'dan o kadar alışmış ki ingilizce kelimeler eğer tyi geçtim p ile bile <ile bile :D> bitiyosa da d ile yazıyorum ya hu bkz: gossip oldu sana gossib hati bağalım bi de burdan yak.. :)
 

kelimelerin_ahengi

İnsan,dilinin altında saklıdır...
Katılım
18 Mar 2009
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

İki kişinin arasında kalmak çok canımı sıkıyor.
 
Katılım
18 Mar 2009
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

Hayat çocuksu duyguların giderek ölmesiyle dahada katılaştı,çok sert ve acımasız...Hey kızıl komünist,boşuna heveslenme!!!sana mürid olacak acziyet yok bizde!!!!
 
Katılım
18 Mar 2009
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

Herşeyde bir hayır vardır elbbette,ancak önemli olan o hayrı görebilecek ve şerri gözardı edebilecek nazara sahip olmaktır yoksa hem hayır denen gizli hazine toprak altında üzerinde ejderle kalmaya ve çözülmeyi beklyen tılsmlarla hep gizli kalacak...
 

NuN

مَنْ طَلَبَ العِلْمَ كَانَ كَفَّارَةً لِ&#160
Katılım
6 Nis 2009
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

senin şizofren olduğuna dair şüphelerim var. evet.
 
Katılım
27 Eyl 2009
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

aslinda her seyi bildigini ama bilmemezlikten geldigini ve bilmek istedigin seylerin bilmenin hicbir yararina olmayacagindan süphelerinin oldugunu biliyorum.
 
Katılım
27 Eyl 2009
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

Nelida' Alıntı:
aslinda her seyi bildigini ama bilmemezlikten geldigini ve bilmek istedigin seylerin bilmenin hicbir yararina olmayacagindan süphelerinin oldugunu biliyorum.
bunun bir itiraf olmadigini itiraf ediyorum.
 

NuN

مَنْ طَلَبَ العِلْمَ كَانَ كَفَّارَةً لِ&#160
Katılım
6 Nis 2009
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

Nelida' Alıntı:
bunun bir itiraf olmadigini itiraf ediyorum.
gerçek oldunu mu düsünüyorsun yohsa? ;)
şüphe insanın kurdu ha?
ben takıntılı hocaların çocukluklarına inmek istiyorum esasen,,
cümlelerim elime dolanıyor beh gari :)
 
Katılım
27 Eyl 2009
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

NuN' Alıntı:
gerçek oldunu mu düsünüyorsun yohsa? ;)
aynen öyle..
 
Katılım
19 Haz 2009
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

her işin bitmiş miydi???!!!
yalnız bu işin mi kalmıştı???!!!
şimdi bir avuç saçma sapan duydun iyi mi oldu sana??!!!
ah şimdi ne pişmanım alllaaaahhh kahve falına gittiğim için!
keşke hiç gitmeseydim
gitmeyeceğim artık
hepsi yalan
 
Katılım
18 Mar 2009
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

Bazı kimseler düşünen ve sorgulayan insanları:''sen bilmezsin,şeytan vesvesesi bunlar'' deyipte susturmaya ve güya acizliğini vurgulamaya çalışıyor.İşte onlar varya apaçık acizlik duvarının arkasına sinmiş ve rüzgarın şiddetinden kaçmaya çalışan farelerdir.

-Müslümanların politik organizasyonlarının dahi biat et rahatt et mantığıyle yürütüldüğü,kendisine cemaat gözüyle bakılan grupların kendi mensuplarına cemadat muamelesi yaptıkları,''gözlerimi kaparım vazifemi yaparım''cı gölgelerin gölgecilerin en bariz hatalarına dahi ''bir hikmet vardır'' biçiminde yaklaştıkları bir ortamda....---( Mustafa İslamoğlu,şafak yazıları)

itiraf ediyorum,üstteki farelerden ve cemadat gözüyle bakılanlardan biride bendim bir zamanlar...Allah beni affetsin.
 

Levvame

''âh'' bir iklimse şayet...toprağına tabi'yim...
Katılım
3 May 2010
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

itiraf ediyorum...Mütebessim halini bilmek istedim...Bu yüzden bu kez mirimden vazgeçtim...
 

edebisof

EDEBİSOF
Katılım
9 Nis 2011
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

itiraf ediyorum hayatın 20 yaşımda öğrendiğim bir yönünü hiç sevmedim ve gerçekten korkar buldum kendimi
 

fazıl hilmi

"Bana öyle geliyor ki" diyebilmeyi istiyorum.
Katılım
23 Nis 2011
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

Basit anlaşılacak bir mevzuu, dallayıp budaklayarak karmakarışık bir hâle sokan bütün arkadaşlarıma içimden anlayış istidadı kazanmaları için dua ettiğimi itiraf ediyorum.
 

Levvame

''âh'' bir iklimse şayet...toprağına tabi'yim...
Katılım
3 May 2010
Ynt: Ben birşey itiraf etmek istiyorum!!!

hiçbir zaman penahı olmamışım...
 

Konuyu şu anda okuyanlar : (Users: 1, Guests: 1)

Giriş yap